×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip houdt ook nieuwjaarsreceptie

  Diplomaten te gast op Paleis in Brussel

  Koning Filip houdt ook nieuwjaarsreceptie

  Koning Filip en zijn vrouw koningin Mathilde hebben dinsdag een Nieuwjaarsontvangst georganiseerd. Zo is te lezen op de officiële website van het Koninklijk Huis.


  Het koningspaar heeft diplomaten en ambassadeurs en hun echtgenoten ontvangen. Dit vond plaats in het Paleis in Brussel.

  Koning Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima ontvangen dinsdag en woensdag ook enkele honderden gasten voor de jaarlijkse Nieuwjaarsontvangsten. Ook groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa van Luxemburg hebben twee dagen, woensdag en donderdag, uitgetrokken om samen met erfgroothertog Guillaume en diens vrouw erfgroothertogin Stéphanie op verschillende momenten in het paleis nieuwjaarswensen in ontvangst te nemen.

  14 januari 2014 - 17:31