×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip brengt bezoek aan advocaten

  35ste verjaardag van de advocatenordes

  Koning Filip brengt bezoek aan advocaten

  Koning Filip van België bracht woensdag een bezoek aan de Nederlandstalige en Franstalige orde van advocaten.


  Jongeren stimuleren

  De koning ging er in gesprek met enkele jonge advocaten en maakte ook kennis met het project DIApositief. Dit is een project om jongeren met een migratie-achtergrond te stimuleren voor een studie rechten en voor een carrière in de advocatuur.

  LEES OOK:

  Justibus

  Filip kreeg bij zijn bezoek ook uitleg over de Justibus, een project waarbij een bus door de negentien Brusselse gemeenten trekt. Aan boord van de bus geven advocaten gratis praktische en juridische informatie aan burgers om zo de toegang tot justitie te vergemakkelijken.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  5 februari 2020 - 14:05