×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip bij herdenking Mandela

  Koning Filip bij herdenking Mandela

  Koning Filip van België is in Johannesburg aangekomen bij de herdenkingsplechtigheid voor Nelson Mandela.


  De Belgische delegatie bestaat naast de koning ook uit premier Elio di Rupo, Vlaams minister-president Kris Peeters, zijn Waalse evenknie Rudy Demotte en minister Didier Reynders van Buitenlandse Zaken. Andere koninklijke gasten zijn koning Willem-Alexander, de Noorse kroonprins Haakon, kroonprinses Victoria van Zweden en groothertog Henri van Luxemburg.

  10 december 2013 - 11:22