×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip bezoekt werknemers afvalbedrijf

  In alle vroegte op pad

  Koning Filip bezoekt werknemers afvalbedrijf

  Koning Filip heeft vrijdagochtend een bezoek gebracht aan de werknemers van afvalbeheerder Net Brussel. Hij werd er om zes uur ontvangen door zo'n honderd werknemers die begonnen aan hun shift en sprak er met hen over hun werkomstandigheden.


  Dat schrijft persbureau Belga. Met het bezoek wil de Belgische koning de arbeiders steunen in deze koude periode van het jaar en hen laten weten hoe belangrijk hun werk is.

  De koning nam de tijd om met alle werknemers te spreken en met hen koffie te drinken voor ze aan hun werk begonnen. "Hij stelde ons vragen over onze werkomstandigheden en welke invloed die hebben op ons gezinsleven", vertelt chauffeur Pascal Waeres. "Het is fijn dat hij de tijd neemt om ook eens met de gewone man te komen praten."

  De chauffeurs legden hem ook uit hoe de afvalinzameling eraan toegaat. Aan het einde van het bezoek kreeg de koning een miniatuurvrachtwagen cadeau.

  13 december 2013 - 12:08