×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip bezoekt training Belgisch elftal

  Samen met vrouw en kinderen in Koning Boudewijnstadion

  Koning Filip bezoekt training Belgisch elftal

  De Belgische koning Filip en koningin Mathilde en hun vier kinderen Elisabeth, Gabriel, Emmanuel en Eléonore hebben zondagochtend in het Koning Boudewijnstadion in Brussel de laatste training van het nationale voetbalelftal op Belgische bodem bijgewoond.


  Het koninklijke gezin maakte eerst kennis met de voetbalspelers. Filip wenste de Rode Duivels veel succes met het komende WK. Vervolgens werd er een groepsfoto genomen en mochten prins Gabriel en prins Emmanuel nog een balletje trappen met de Belgische bondscoach Marc Wilmots en middenvelder Axel Witsel. Tot slot kon het koningspaar en hun kinderen genieten van het eerste deel van de training.

  Dinsdag vertrekken de Rode Duivels naar Brazilië voor het WK, waar ze het in groep H opnemen tegen Algerije, Zuid-Korea en Rusland.

  8 juni 2014 - 13:01