×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip bedankt gevangenen voor maken mondkapjes

  Gevangenis van Oudenaarde laat gedetineerden 1500 kapjes maken

  Koning Filip bedankt gevangenen voor maken mondkapjes

  Koning Filip en koningin Mathilde hebben een dagtaak aan het bedanken van mensen die anderen te hulp schieten in de coronacrisis.


  Dat geldt ook voor de gevangenen in een Belgische gevangenis die ‘hoogwaardige mondkapjes’ hebben gemaakt. De koning en koningin zijn daar blij mee, zo melden ze op social media.

  Een Belgische krant wist te melden dat een groep gedetineerden zelf met het idee kwam. Vanaf half maart gingen 11 van hen aan de slag om ongeveer 600 mondkapjes per dag te maken. In totaal zijn nu al 15.000 kapjes gemaakt.

  Lees ook:

  De normale dagbesteding van deze gevangenen wijkt niet zo heel veel af van wat ze nu mogen doen. Zij maken namelijk al vaker items als kussenslopen, broeken en hemden. Best bekend met een naaimachine en patronen dus.

  https://twitter.com/MonarchieBe/status/1246053889385934848

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @MonarchieBe

  6 april 2020 - 10:39