×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Albert opgenomen voor hartonderzoek

  Koning Albert opgenomen voor hartonderzoek

  De Belgische koning Albert (83) ondergaat donderdag een reeks medische onderzoeken van zijn hart. De gepensioneerde vorst wordt daarvoor opgenomen in het universitair ziekenhuis Saint-Luc in Brussel. Het Belgische koningshuis gaf donderdag een korte verklaring uit over de opname.


  De vader van de huidige regerend vorst Filip heeft al langer last van zijn hart. Hij lijdt aan aortaklepstenose; vernauwing van een hartklep. De onderzoeken die donderdag staan gepland, zijn nodig voor een aangepaste behandeling. Als alles goed verloopt, mag Albert later op de dag het ziekenhuis weer verlaten. Zijn echtgenote, koningin Paola, is bij hem.

  Albert werd enkele jaren geleden al eens geopereerd wegens hartproblemen.

  19 april 2018 - 11:44