×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Albert niet naar mis om broer Boudewijn te herdenken

  Koning Albert niet naar mis om broer Boudewijn te herdenken

  Koning Albert van België is op 8 september niet aanwezig bij de mis ter nagedachtenis van zijn broer, koning Boudewijn. De koning en zijn vrouw Paola zouden in het buitenland zitten en willen hun vakantie niet eerder onderbreken, meldt Het Nieuwsblad.


  Het is dit jaar 25 jaar geleden dat koning Boudewijn overleed aan een hartstilstand. Omdat het huwelijk van Boudewijn kinderloos bleef, volgde zijn broer Albert hem op. Ter ere van de overleden koning wordt er een herdenkingsdienst gehouden in de kerk van Laken.

  De kinderen van Albert, koning Filip, prinses Astrid en prins Laurent zijn wel aanwezig bij de dienst. Het Belgische koningshuis heeft nog geen officiële verklaring gegeven waarom koning Albert de mis niet zal bijwonen.

  1 september 2018 - 14:11