×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Albert in cassatie tegen Boël

  Zaak buitenechtelijke dochter sleept verder

  Koning Albert in cassatie tegen Boël

  De rechtszaak van Delphine Boël tegen koning Albert van België gaat op 28 maart verder. Dit heeft het hof van beroep in België bepaald.

  De Belgische koning Albert II weigert DNA af te staan om te bepalen of hij de biologische vader is van de kunstenares Delphine Boël. Het 84-jarige voormalige staatshoofd ging daarom onlangs in cassatie. Volgens zijn advocaten moet eerst het hof van cassatie zich uitspreken en hoeft koning Albert zolang niet te voldoen aan het verzoek van het Brusselse hof om mee te werken aan een vaderschapsonderzoek.

  Op 28 maart moet het hof bepalen of er al dan niet gewacht moet worden op de uitspraak op de uitspraak in cassatie. Boël wil dat koning Albert verplicht wordt dwangsommen te betalen zolang hij weigert DNA af te staan.

  15 februari 2019 - 12:31