×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Albert II weg uit Fenffe

  Ook Ciergnon geen buitenverblijf meer

  Koning Albert II weg uit Fenffe

  Koning Albert II en koningin Paola van België zullen hun vrije weekenden niet langer doorbrengen in het kasteel van Fenffe in de zuidelijke en Waalse provincie Namen. Ze hebben er hun hele inboedel laten weghalen.


  Ook het kasteel van Ciergnon zullen ze niet meer gebruiken als buitenverblijf, beweert het Vlaamse tv-station VTM.
  Albert en Paola hebben wel een oude pastorie gekocht in Villers-sur-Lesse, ook in Namen. Die zijn ze nu volop aan het renoveren. VTM vermoedt dat Albert en Paola ook wat vaker te zien zijn in Oostende, waar ze een appartement hebben gekocht met uitzicht op de jachthaven. Daarnaast beschikken ze nog altijd over hun woning in Zuid-Frankrijk.

  17 januari 2014 - 16:06