×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Albert geeft geen gehoor aan verzoek rechtbank

  Loopt de koning weg voor zijn eigen kroost?

  Koning Albert geeft geen gehoor aan verzoek rechtbank

  Koning Albert II van België heeft een officiële oproep van het ziekenhuis op zijn deurmat gehad om zijn DNA af te staan, maar volgens bronnen van de Belgische krant Le Soir gaat hij hier niet op in.


  Zowel Albert II als zijn vermeende dochter Delphine Boël heeft volgens Het Nieuwsblad een brief gekregen om zich volgende week te melden in het Brusselse Erasmusziekenhuis. Boël zegt al jaren dat niet Jacques Boël haar biologische vader is maar Albert II. Na inmenging van de rechter moeten Delphine, haar moeder Sybille de Selys Longchamps en Albert II nu een DNA-test ondergaan. Volgens Belgische media geven de vijftigjarige Delphine en haar moeder gehoor aan de oproep, maar zou de vader van de huidige koning Filip dit niet van plan zijn. Albert II heeft tot februari de tijd om de test te laten afnemen. Doet hij dit niet dan zou de rechtbank dat kunnen interpreteren als een impliciete schuldbekentenis.

  29 november 2018 - 18:43