×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Albert en koningin Paola stemmen

  In stemlokaal in Laken

  Koning Albert en koningin Paola stemmen

  De Belgische koning Albert en zijn vrouw koningin Paola hebben zondagochtend hun stem voor de Europese verkiezingen uitgebracht. Dat deden ze bij een stemlokaal in Laken.


  Op de website van VTM staat een filmpje waarin te zien is dat de twee hun stem uitbrengen. Terwijl ze in de rij stonden, maakten de koning en zijn echtgenote een praatje met burgers die ook gingen stemmen.

  25 mei 2014 - 17:07