×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jarige Mathilde bedankt voor felicitaties

  Jarige Mathilde bedankt voor felicitaties

  De Belgische koningin Mathilde is zaterdag jarig. Ze is 45 jaar geworden. 'Bedankt voor uw verjaardagswensen', schrijft Mathilde op sociale media. Dat doet ze in vier talen: Nederlands, Frans, Duits en Engels.


  Vrijdag kreeg de jarige echtgenote van koning Filip al een zoete verrassing. De winnaar van het tv-programma Bake Off Vlaanderen, Hans Martens, bracht de vorstin een smakelijke chocoladetaart.

  Koning Filip en koningin Mathilde zijn komende week in Davos bij het Wereld Economisch Forum. Daar wordt ook koningin Máxima verwacht. Filip en Mathilde gaan al een aantal jaren naar de bijeenkomst in Davos die dit jaar plaatsvindt onder het motto 'Creating a Shared Future in a Fractured World', het scheppen van een gezamenlijke toekomst in een versnipperde wereld.

  20 januari 2018 - 14:03