×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jarige koningin Mathilde dankbaar voor alle felicitaties

  Wat gaat ze na haar verjaardag doen?

  Jarige koningin Mathilde dankbaar voor alle felicitaties

  De Belgische koningin Mathilde is maandag jarig en heeft al vroeg op de dag bedankt voor alle gelukswensen die ze al heeft en nog gaat ontvangen. Op Twitter deed de vorstin dat traditiegetrouw in vier talen.


  Zowel in het Frans, Nederlands, Duits en Engels plaatste het Belgische koningshuis de tekst “Bedankt voor uw verjaardagswensen!⁣” bij een foto van de jarige Mathilde, die 47 kaarsjes uit mag blazen.

  Wat de Belgische koningin op haar verjaardag nog gaat doen is niet bekend. Wellicht gaat ze haar koffers pakken, want samen met koning Filip reist ze deze week af naar Davos in Zwitserland. Daar vindt vanaf dinsdag het World Economic Forum plaats. Mathilde en Filip nemen daar deel aan verschillende vergaderingen, werksessies en conferenties.

  20 januari 2020 - 12:15