×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Het ‘bedrog’ van koning Filip en Mathilde

  Paleis al vroeg in kerstsferen

  Het ‘bedrog’ van koning Filip en Mathilde

  Ook koning Filip en koningin Mathilde van België hebben hun kerstkaart inmiddels verstuurd. Daarvoor haalden ze wel een trucje uit.


  In de zomer poseerde het koninklijk gezin al voor de foto. Op de achtergrond zijn wat kerststukken te zien. De foto werd echter al in augustus gemaakt, toen Europa genoot van één van de warmste zomers ooit. Toen was prinses Elisabeth er immers nog, die kort daarna naar Wales zou vertrekken om daar aan het Atlantic College haar studie voort te zetten. Diezelfde dag werden ook foto’s gemaakt van de prinses in dezelfde kleren, in de paleistuin, waar het nog volop zomer was. Binnen, in een vertrek van een paleis, was er echter al een kerstsfeer gecreëerd.

  21 december 2018 - 11:01