×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Havenarbeiders en postbodes vertellen Filip en Mathilde hoe het gaat

  In een werkomgeving in het teken van coronamaatregelen

  Havenarbeiders en postbodes vertellen Filip en Mathilde hoe het gaat

  De Belgische koning Filip en zijn vrouw Mathilde namen een kijkje bij postbodes en havenmedewerkers. Zij mochten de royals vertellen hoe hun werk verloopt te midden van de coronacrisis.


  Filip en Mathilde tonen zich zeer betrokken en actief met het Belgische volk. Mathilde en haar kinderen brachten al lekkers naar verzorgingshuizen. Het koninklijk paar belde met verscheidene instellingen. En vanaf het uitgestrekte gazon voor hun woonpaleis werd een prachtige boodschap voor alle Belgen gevormd.

  Lees ook:

  Onlangs bezochten ze postsorteerders en havenarbeiders. Beide beroepsgroepen zijn zeer belangrijk voor een goede doorstroom van de broodnodige goederen, brieven en pakketten. De medewerkers mochten hun verhaal doen over werken in een omgeving die plotsklaps in het teken kwam te staan van coronamaatregelen.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Beeld: Twitter @MonarchieBe, ANP/EPA

  27 april 2020 - 16:05