×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Glamourshoot Filip en Mathilde

  Glossy foto's ter ere van Koningsdag

  Glamourshoot Filip en Mathilde

  Ter gelegenheid van Koningsdag hebben de Belgische koning Filip en zijn vrouw Mathilde opnieuw geposeerd voor officiële foto's. De beelden werden donderdag vrijgegeven door het hof.


  Voor de foto’s haalde koningin Mathilde haar roze galajurk van Armani uit de kast, merkte modeblogster Jelka Van Duyse van modekoninginmathilde.be op. Mathilde droeg dezelfde jurk tijdens het huwelijksfeest van de Monegaskische prins Albert, die in de zomer van 2011 trouwde met Charlene Wittstock. De robe ging in 2015 mee naar Denemarken voor het feest ter gelegenheid van de 75e verjaardag van koningin Margrethe.Mathilde draagt weer het diadeem der Negen Provinciën dat ze ook droeg op de vorige officiële portretten, die in 2013 werden vrijgegeven. Dit keer draagt de koningin niet alleen de bandeau, maar ook de ruitmotieven. Ook tijdens het staatsbezoek aan Nederland in 2016 droeg Mathilde het diadeem in vol ornaat.

  15 november 2018 - 14:19