×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Prinses Elisabeth 18 jaar

  Foto's van dochter Filip en Mathilde

  Foto’s: Prinses Elisabeth 18 jaar

  Prinses Elisabeth viert vrijdag haar achttiende verjaardag. Voor die gelegenheid heeft het Belgische Koninklijk Huis via Twitter alvast drie nieuwe foto’s van de oudste dochter van koning Filip en koningin Mathilde gedeeld.

  De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Michel Gronemberger in het ouderlijk huis van de prinses, het kasteel van Laken. De kiekjes tonen de twee ‘gezichten’ van de tiener: Elisabeth als toekomstige koningin en als studente. Op de ene daalt ze de trappen van het kasteel af in een koningsblauwe galajurk, op de andere foto zit Elisabeth op een bureau en draagt ze een jeans met daaronder witte sneakers. In haar hand heeft ze een oud fotoalbum waarin een foto te zien is van haar vader Filip als peuter. Voor de laatste foto poseren de twee samen, waarbij Elisabeth een felrode jurk draagt.

  De prinses viert haar verjaardag vrijdag met een officiële ceremonie op het Koninklijk Paleis. De feestelijke plechtigheid wordt live uitgezonden op de Belgische televisie.

  23 oktober 2019 - 09:40