×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: prinses Astrids familievakantie in Italië

  Belgisch hof geeft foto's vrij

  Foto’s: prinses Astrids familievakantie in Italië

  De Belgische prinses Astrid is ook dit jaar met haar gezin op vakantie in Italië. Het Belgische koningshuis gaf woensdag vakantiefoto's vrij van de zus van koning Filip.


  Net als vorig jaar ging het oudste kind van Astrid, de 29-jarige Amedeo, niet mee op familievakantie. De andere kinderen van Astrid en haar man Lorenz – Maria Laura (26), Joachim (23), Luisa Maria (19) en Laetitia Maria (12) – reisden wel met hun ouders af naar Italië.

  Prinses Astrid gaat al jaren 's zomers naar Italië. Vorig jaar publiceerden Belgische media foto's van de prinses en haar gezin op het strand in Puglia.

  6 augustus 2015 - 09:50