×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip reageert op relletje rond verblijf kuuroord

  Leed aanslagen doet futiliteiten relativeren'

  Filip reageert op relletje rond verblijf kuuroord

  De Belgische koning Filip hoorde dinsdag ‘veel leed’ toen hij de families van de slachtoffers van de aanslagen in Parijs en Bamako (Mali) ontmoette. Dat zei de koning woensdag tijdens een officieel bezoek aan het Waals parlement in Namen.


  Dat leed doet Filip bepaalde ‘futiliteiten’ relativeren, zaken die in zijn ogen ‘weinig te maken hebben met de essentie van het leven’. Volgens Belga verwees Filip daarmee naar het relletje van dinsdag.

  De Franse krant Le Canard Enchaîné publiceerde een foto van de koning en koningin Mathilde in een Frans kuuroord. Die werd genomen terwijl in Brussel de terreurdreiging tot het hoogste niveau was opgevoerd.

  Het kabinet van premier Charles Michel liet dinsdag al weten dat de koning, ook tijdens zijn verblijf in Frankrijk, permanent op de hoogte gehouden werd van de situatie in Brussel.

  2 december 2015 - 13:19