×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip ontvangt EU-vertegenwoordigers

  Ter gelegenheid van het nieuwe jaar

  Filip ontvangt EU-vertegenwoordigers

  De Belgische koning Filip en zijn vrouw koningin Mathilde hebben vrijdag in het paleis in Brussel een aantal vertegenwoordigers van de Europese Unie ontvangen. Het koningspaar deed dit ter gelegenheid van het nieuwe jaar, zo is te lezen op de website van het Belgische Koninklijk Huis.


  Op bezoek kwamen onder anderen voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy, voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz en voorzitter van de Europese Commissie José Manuel Barroso. Ook minister van Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Europese Zaken Didier Reynders en minister van Defensie Pieter De Crem waren aanwezig bij de receptie.

  11 januari 2014 - 14:58