×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip, Mathilde én Eléonore onthalen Rode Duivels in Laken

  Filip, Mathilde én Eléonore onthalen Rode Duivels in Laken

  Koning Filip is zeer trots op zijn Rode Duivels. De voltallige Belgische voetbalselectie en de begeleidende staf bracht zondagmiddag een bezoek aan het koninklijk Kasteel van Laken in Brussel.


  "In naam van alle Belgen wil ik jullie bedanken voor jullie prachtige prestatie op het WK. Jullie behoren nu tot de drie beste ploegen in de meest populaire en bekeken sport ter wereld. Dat is heel wat voor ons land. Jullie hebben de harten van de hele wereld veroverd. Jullie teamgeest en strijdlust waren fantastisch", zei Filip tegen de spelers.

  België leverde een historische prestatie door als derde te eindigen op het WK voetbal. De beste prestatie tot nu toe was de vierde plaats bij het WK in 1986.

  Ook Eléonore van de partij

  Voorafgaand aan de toespraak van Filip werden de spelers gefeliciteerd door de koning, koningin Mathilde en hun dochter Eléonore. De selectie was overigens niet helemaal compleet. Basisspeler Toby Alderweireld lag ziek op bed en kon er niet bij zijn.

  Het feestje voor de Belgen is voorlopig nog niet ten einde. Het bronzen team rijdt later op de dag met een open bus door het centrum van Brussel om uiteindelijk gehuldigd te worden op het stadhuis aan de Grote Markt.

  15 juli 2018 - 15:41