×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip leert over overbruggen digitale kloof

  Koning op werkbezoek in Mechelen

  Filip leert over overbruggen digitale kloof

  De Belgische koning Filip heeft donderdag in Mechelen een werkbezoek gebracht aan de stichting 'Close the Gap'.


  Deze instelling knapt door ondernemingen afgeschreven computers op om die te schenken aan educatieve, sociale en medische projecten. Daarmee wordt de 'digitale kloof' gedicht en wordt de sociaal-economische groei gesteund.

  Koning Filip kreeg een rondleiding door de vestiging van de stichting en woonde een vergadering bij van de 'stakeholders'. Ook was hij present bij de overhandiging van de 500.000e opgeknapte computer aan de Brusselse stichting Maks die met name in de deelgemeenten Kuregem en Oud-Molenbeek mensen met een achterstand stimuleert zich digitaal te ontwikkelen.

  18 februari 2016 - 16:54