×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip gaat naar Parijs, Berlijn, Rome, Londen

  Met koningin Mathilde op kennismakingsbezoek

  Filip gaat naar Parijs, Berlijn, Rome, Londen

  De Belgische koning Filip en koningin Mathilde brengen de komende weken kennismakingsbezoeken aan Frankrijk, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Dat maakte minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders bekend.


  Het koningspaar gaat op 6 februari naar Parijs, op 17 februari naar Berlijn en op 19 februari naar Rome. Op 13 maart volgt het bezoek aan Londen. Filip en Mathilde brachten vorig jaar al bezoeken aan Nederland en Luxemburg. Na de troonswisseling op 21 juli maakten de twee in eigen land een reeks 'Blijde Intredes'.

  10 januari 2014 - 09:58