×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip gaat naar Parijs, Berlijn, Rome, Londen

  Met koningin Mathilde op kennismakingsbezoek

  Filip gaat naar Parijs, Berlijn, Rome, Londen

  De Belgische koning Filip en koningin Mathilde brengen de komende weken kennismakingsbezoeken aan Frankrijk, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Dat maakte minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders bekend.


  Het koningspaar gaat op 6 februari naar Parijs, op 17 februari naar Berlijn en op 19 februari naar Rome. Op 13 maart volgt het bezoek aan Londen. Filip en Mathilde brachten vorig jaar al bezoeken aan Nederland en Luxemburg. Na de troonswisseling op 21 juli maakten de twee in eigen land een reeks 'Blijde Intredes'.

  10 januari 2014 - 09:58