×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde zien duivels stranden in halve finale

  Filip en Mathilde zien duivels stranden in halve finale

  Het Belgische koningspaar heeft dinsdagavond via sociale media complimenten uitgedeeld aan de nationale voetbalploeg. Die verloren in Sint-Petersburg de halve finale van het wereldkampioenschap met 0-1 van Frankrijk.


  "Trots op onze jongens en op de ploeg! Hard gevochten! Goed gespeeld!" aldus koning Filip en koningin Mathilde in een bericht op Twitter. "Alles gegeven!" heette het in de Franstalige tweet. Voorafgaand aan het duel hadden ze de spelers al aangemoedigd. "Wij staan achter jullie en geloven in jullie! Historische wedstrijd waar het hele land vol spanning naar uitkijkt!"

  Het koningspaar woonde de wedstrijd bij, met koningin Mathilde passend gekleed in het rood van de 'rode duivels'. Het paleis verspreidde halverwege de wedstrijd een foto waarop zowel koning Filip als de Franse president Emmanuel Macron te zien zijn terwijl ze over de glazen balustrade hangen van de VIP-box. Het was te spannend om te blijven zitten.

  11 juli 2018 - 08:08