×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde weekendje weg op Cyprus

  Belgisch koningspaar kort op vakantie

  Filip en Mathilde weekendje weg op Cyprus

  Het Belgische koningspaar heeft de afgelopen 2 dagen kort vakantie gehouden in Paphos op Cyprus. Dat meldt Het Nieuwsblad dinsdag. Koning Filip en koningin Mathilde vertrokken zaterdag meteen nadat de nieuwe regering de eed had afgelegd.


  Vakanties van de koning zijn ook in België privé, maar het koningspaar werd bij aankomst op Cyprus gespot door lokale media. Vanaf het vliegveld van Paphos gingen Filip en Mathilde naar het luxe hotel Anassa aan de kust. Anassa is oud-Grieks voor koningin.

  Meer dan een weekeinde van huis was het niet, aldus Het Nieuwsblad. Maandagmiddag werd het koningspaar alweer opgehaald door een legervliegtuig. Dinsdag moet de koning in eigen land weer aan de slag. Hij is in Vorst om bij Audi de 500.000ste A1 van de band te zien rollen. Daarna reikt Filip de prijs voor de Onderneming van het Jaar uit.

  14 oktober 2014 - 11:47