×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde te laat in Londen door mist

  Koningspaar luncht met Queen Elizabeth

  Filip en Mathilde te laat in Londen door mist

  De Belgische koning Filip en koningin Mathilde zijn later dan gepland in Londen aangekomen voor een officieel bezoek. Door mist in België liep hun vlucht ongeveer een uur vertraging op. Het toestel bleef langer aan de grond wegens slecht zicht, meldt de Belgische krant Nieuwsblad donderdag.


  Filip en Mathilde brengen een bezoek aan het parlement. Ook heeft het Belgische koningspaar een privélunch met de Engelse koningin Elizabeth. Het bezoek aan het parlement wordt wellicht fors ingekort vanwege de vertraging en mogelijk zelfs helemaal geschrapt. In dat geval rijden Filip en Mathilde bij aankomst meteen door naar de lunch met de Britse koningin.

  13 maart 2014 - 12:41