×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde ontvangen sporters op paleis

  Meer dan 200 topatleten te gast bij koningspaar

  Filip en Mathilde ontvangen sporters op paleis

  Koning Filip en zijn vrouw koningin Mathilde hebben woensdag bezoek gekregen van een groot aantal Belgische topatleten. Het officiële Twitter-account van het Belgische koningshuis deelt foto's van het bezoek.


  Het Belgische koningspaar ontving de atleten op het kasteel van Laken. Voor de receptie hadden de koning en koningin meer dan 200 atleten uitgenodigd die zich in 2013 en 2014 hebben bewezen, zo laat het Koninklijk Huis weten.

  Onder de sporters waren onder anderen de atleten die meededen aan de Olympische Winterspelen in Sotsji en de medaillewinnaars van de Jeugd Olympische Spelen in het Chinese Nanjing.

  22 oktober 2014 - 12:24