×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde ontvangen op Noordeinde

  Eerste bezoek nieuwe Belgische koning een feit

  Filip en Mathilde ontvangen op Noordeinde

  Koning Filip en koningin Mathilde zijn vrijdag op paleis Noordeinde in Nederland ontvangen door koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het gaat om het eerste bezoek van de nieuwe Belgische koning, die later op de dag ook in de Eerste en Tweede Kamer in Den Haag wordt ontvangen.


  Filip en Mathilde worden vergezeld door premier Elio Di Rupo en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders. Hoewel Willem-Alexander het niet hoog op heeft met protocol, liet hij het viertal toch opwachten door een erehaag van paleiswachten. Het gaat om een officiële kennismaking tussen beide nieuwe koningsparen, echt dringende zaken staan er niet op de agenda.

  Er was weinig publiek op de been voor de aankomst van het koningspaar in Den Haag. De gasten lunchen vrijdagmiddag met prinses Beatrix.

  8 november 2013 - 13:08