×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde met gezin naar dierenpark

  Koning blijft in eigen land vanwege regeringsvorming

  Filip en Mathilde met gezin naar dierenpark

  De Belgische koning Filip en vrouw en kinderen hebben zaterdag een uitstapje gemaakt naar dierenpark Sea Life in Blankenberge. Het gezin gaat deze zomer niet naar het buitenland op vakantie, omdat de koning beschikbaar wil blijven voor de vorming van een nieuwe Belgische regering. Als alternatief gaan Filip, Mathilde en hun kinderen Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eléonore dagjes uit in eigen land, meldt RTL.be.


  Veel zeedieren in Sea Life zijn daar geboren en permanent gevestigd, maar het park vangt ook hulpbehoevende dieren op. Verzorgers legden de familie uit dat de aanwezige zoetwaterschildpadden vaak door particulieren gedumpt waren voordat ze werden opgevangen in Sea Life. De prinses en prinsesjes leken het meest onder de indruk van de slangenhalsschildpad, met zijn extreem lange nek.

  De kinderen mochten ook het eten voor de Humboldt-pinguïns klaarmaken en de diertjes vervolgens voeren. Daarbij was ook ruimte voor de pers om foto's te maken. Tijdens het dagje uit sprak het gezin Nederlands met elkaar.

  13 juli 2014 - 19:02