×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde in Frankrijk

  Kranslegging bij standbeeld Albert I

  Filip en Mathilde in Frankrijk

  Het Belgische koningspaar brengt vandaag een kennismakingsbezoek aan Frankrijk. Samen met premier Elio di Rupo en minister van Buitenlandse Zaken, Didier Reynders, gaan koning Filip en koningin Mathilde langs bij de Franse president François Hollande.


  Filip en Mathilde legden van tevoren een krans bij het ruiterstandbeeld van koning Albert I, vlakbij de Place de la Concorde. Het beeld is een eerbetoon aan Alberts rol in de Eerste Wereldoorlog.

  Het Koninklijk Paleis laat verder weten dat op maandag 17 februari een kennismakingsbezoek gepland staat aan Duitsland. De koning en koningin van België worden dan samen met premier Di Rupo officieel ontvangen door de bondspresident van Duitsland, Joachim Gauck. En op 19 februari gaat het paar naar Rome.

  6 februari 2014 - 12:35