×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde eind maart naar Madrid

  Zevende kennismakingsbezoek Belgisch koningspaar

  Filip en Mathilde eind maart naar Madrid

  Het bezoek aan Londen is nog maar net achter de rug of het volgende kennismakingsbezoek kondigt zich alweer aan voor koning Filip en koningin Mathilde van België. Op dinsdag 25 maart zullen ze een bezoek aan Spanje brengen, kondigde het Belgische koningshuis vrijdag aan.


  Het Belgische koningspaar wordt in Madrid ontvangen door koning Juan Carlos en koningin Sofia. Het bezoek aan Madrid wordt het zevende kennismakingsbezoek van Filip en Mathilde sinds hij vorig jaar koning werd en ze een reis langs Europese hoofdsteden begonnen.

  14 maart 2014 - 15:57