×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde eind maart naar Madrid

  Zevende kennismakingsbezoek Belgisch koningspaar

  Filip en Mathilde eind maart naar Madrid

  Het bezoek aan Londen is nog maar net achter de rug of het volgende kennismakingsbezoek kondigt zich alweer aan voor koning Filip en koningin Mathilde van België. Op dinsdag 25 maart zullen ze een bezoek aan Spanje brengen, kondigde het Belgische koningshuis vrijdag aan.


  Het Belgische koningspaar wordt in Madrid ontvangen door koning Juan Carlos en koningin Sofia. Het bezoek aan Madrid wordt het zevende kennismakingsbezoek van Filip en Mathilde sinds hij vorig jaar koning werd en ze een reis langs Europese hoofdsteden begonnen.

  14 maart 2014 - 15:57