×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip brengt bezoek aan audicampus

  Speciale aandacht voor duaal leren

  Filip brengt bezoek aan audicampus

  Koning Filip van België heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de Audi-fabriek bij Brussel. Daar kreeg hij een glimp te zien van de productie van de nieuwe elektrische e-tron-modellen maar de vorst had vooral aandacht voor een groep jongeren die er een programma duaal leren volgt.

  Filip nam een kijkje in het trainingscentrum van Audi Brussels, waar de jongeren met robots van Audi zelf oefeningen uitvoeren. Momenteel volgen 35 leerlingen van een middelbare school opleidingen en stages in de fabriek om te leren werken met de technologie en robots van Audi.

  “Ik durf het wel eens vergelijken met autorijden. Je moet theorie leren, maar we willen ze ook zoveel mogelijk praktijkoefening meegeven”, zegt instructeur Luc Bauwens tegen Belga. “Voor Audi is het moeilijk om gekwalificeerde mensen te vinden, omdat de technologie zo snel vooruitgaat.”

  Het bezoek was onderdeel van een symposium over duaal leren, dat dinsdagmiddag op het Koninklijk Paleis in Brussel plaatshad.

  Foto: Belgian Royal Palace – Twitter

  13 februari 2019 - 11:25