×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip brengt bezoek aan audicampus

  Speciale aandacht voor duaal leren

  Filip brengt bezoek aan audicampus

  Koning Filip van België heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de Audi-fabriek bij Brussel. Daar kreeg hij een glimp te zien van de productie van de nieuwe elektrische e-tron-modellen maar de vorst had vooral aandacht voor een groep jongeren die er een programma duaal leren volgt.

  Filip nam een kijkje in het trainingscentrum van Audi Brussels, waar de jongeren met robots van Audi zelf oefeningen uitvoeren. Momenteel volgen 35 leerlingen van een middelbare school opleidingen en stages in de fabriek om te leren werken met de technologie en robots van Audi.

  “Ik durf het wel eens vergelijken met autorijden. Je moet theorie leren, maar we willen ze ook zoveel mogelijk praktijkoefening meegeven”, zegt instructeur Luc Bauwens tegen Belga. “Voor Audi is het moeilijk om gekwalificeerde mensen te vinden, omdat de technologie zo snel vooruitgaat.”

  Het bezoek was onderdeel van een symposium over duaal leren, dat dinsdagmiddag op het Koninklijk Paleis in Brussel plaatshad.

  Foto: Belgian Royal Palace – Twitter

  13 februari 2019 - 11:25