×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felicitaties voor Belgische prins Gabriël

  Tweede kind van koning Filip bereikt bijzondere leeftijd

  Felicitaties voor Belgische prins Gabriël

  De Belgische prins Gabriël heeft dinsdag een bijzondere leeftijd bereikt. Het tweede kind van koning Filip en koningin Mathilde is zestien geworden.

  Via de Twitter van het Belgische hof bedankt hij iedereen alvast voor de felicitaties. “Bedankt voor uw verjaardagswensen”, valt er in het Frans, Nederlands, Duits en Engels te lezen.

  De vader van Gabriël, koning Filip, was zondag aanwezig bij het EK Hockey in België. Daar zag hij de Belgische mannen met 2-0 winnen van Engeland, de dames hielden Nederland op een gelijkspel. Volgens Belgische media was Gabriël niet van de partij, terwijl hij wel geldt als fan van de sport. De prins speelt naar verluidt zelf ook hockey.

  Prins Gabriël is het jongere broertje van prinses Elisabeth. Verder heeft hij nog een jonger broertje, Emmanuel, en een jonger zusje, Eléonore.

  20 augustus 2019 - 13:54