×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dak- en thuislozenrestaurant krijgt bezoek van koningin Mathilde

  Haar twaalfjarige dochter ging ook mee

  Dak- en thuislozenrestaurant krijgt bezoek van koningin Mathilde

  De Belgische koningin Mathilde is gisteravond op bezoek geweest bij het dak- en thuislozenrestaurant Kamiano van de Sint-Egidiusgemeenschap in Brussel. Haar jongste dochter prinses Eléonore van twaalf jaar ging ook mee.


  Sinds de coronacrisis kloppen steeds meer dak- en thuislozen aan voor een warme maaltijd. Mathilde en haar dochter zagen samen hoe de afhaalmaaltijdendoor vrijwilligers werden verpakt en uitgedeeld. De prinses overhandigde zelf ook een warme hap. Foto’s hiervan werden gedeeld op sociale media door het Belgisch hof.

  View this post on Instagram

  ⁣ ⁣ Distribution de repas à emporter pour les sans-abris et les personnes vulnérables par des bénévoles du restaurant pour sans-abris Kamiano à Bruxelles. Depuis le début de la pandémie du coronavirus, de plus en plus de sans-abris font appel à Kamiano pour un repas chaud.⁣ —————⁣ Take-away voedselbedeling voor daklozen en kwetsbare personen, voorzien door vrijwilligers van Sant’Egidio/Kamiano in Brussel. Sinds de uitbraak van de coronapandemie kloppen steeds meer dak- en thuislozen aan voor een warme maaltijd.⁣ ⁣ @santegidio_be #distributionderepas #voedselbedeling #bénévoles #vrijwilligers #EnsembleContreCorona #SamenTegenCorona #GemeinsamGegenCorona #TogetherAgainstCorona #Corona #Covid_19 #COVID19 #COVID19BE #CoronaVirus #MonarchieBe #BelgianRoyalPalace

  A post shared by Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) on

  Lees ook:

  Het is toch nog mogelijk om een kijkje te nemen in het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. Momenteel is het paleis gesloten vanwege de coronacrisis. Op 30 mei zendt Omroep MAX een rondleiding door het officiële ontvangstpaleis van de koning uit op televisie.

  Kijkje nemen in het gesloten Paleis op de Dam? Omroep MAX geeft een exclusieve rondleiding

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: Instagram.

  15 mei 2020 - 10:01