×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Daily Mail: ‘Laurent wilde zelfmoord plegen’

  Paleis: 'Geruchten moeten stoppen'

  Prins Laurent is inmiddels weer thuis bij zijn gezin maar zijn mysterieuze ziekenhuisopname blijft de gemoederen bezighouden.


  Zelfs de Engelse krant The Daily Mail heeft inmiddels over de prins geschreven. Dat is bijzonder aangezien er in de Britse media zelden aandacht is voor het Belgische koningshuis. 'Broer Belgische koning probeerde zelfmoord te plegen' kopte The Mail. De krant heeft geen bewijzen voor de claim maar baseert zich op geruchten in België en bronnen bij de hulpdiensten. Het paleis ontkent dat de prins een einde aan zijn leven wilde maken en is getergd door de aanhoudende geruchtenstroom. 'Ik heb deze geruchten de voorbije tijd al verschillende keren moeten ontkennen en doe dat nu opnieuw: wie schrijft dat de prins zelfmoord heeft willen plegen, onderhoudt de geruchten. Het is absoluut niet waar en is een inbreuk op het privé­leven van de prins. Wij hebben vanaf het begin gevraagd de privacy te respecteren. De geruchtenmolen moet nu echt stoppen, want ze brengen de prins schade toe,' ­aldus paleiswoordvoerder Pierre-Emmanuel De Bauw.

   

  11 april 2014 - 09:37