×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Belgische royals extra bewaakt op Koningsdag

  Koning Albert en koningin Paola bij Te Deum in Brussel

  Belgische royals extra bewaakt op Koningsdag

  De Belgische koninklijke familie viert zondag koningsdag onder verhoogde veiligheidsomstandigheden.


  Onder meer koning Albert en koningin Paola woonden in de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele in Brussel het Te Deum bij. Prins Laurent had eerder in de week ziek afgezegd, maar prinses Astrid en haar echtgenoot prins Lorenz waren wel aanwezig bij de plechtigheid. De koning en de koningin zelf wonen de festiviteiten traditiegetrouw niet bij.

  Er was veel politie op de been in de buurt van de kerk en ook de veiligheidsdiensten van het paleis waren nadrukkelijker aanwezig, zo meldt persbureau Belga. Een honderdtal geïnteresseerden stond buiten de leden van de koninklijke familie op te wachten.

  15 november 2015 - 16:04