×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Belgische prins trouwt in Rome

  Veel royals op bruiloft Amedeo en Lili

  Belgische prins trouwt in Rome

  In Rome trouwt prins Amedeo, de oudste zoon van prinses Astrid en prins Lorens, met Elisabeth Maria Rosboch Von Wolkenstein. De gehele Belgische koninklijke familie is aanwezig.


  Amedeo en Lili, zoals de bruid wordt genoemd, trouwen in de Basiliek van Santa Maria in Trastevere, een wijk in Rome. De bruid, die een japon van Valentino draagt, is afkomstig uit Rome en ook koningin Paola, zelf Italiaanse, kent de kerk goed. De ceremonie wordt geleid door kardinaal Danneels en er zal een boodschap van Paus Franciscus voorgelezen worden. De dienst duurt ongeveer twee uur en wordt voorgelezen in het Italiaans, Frans en Duits. Amedeo's zussen Luisa Maria en Laetitia Maria zijn bruidsmeisjes, net als kroonprinses Elisabeth en Louise, de dochter van prins Laurent. Onder de buitenlandse gasten onder andere prinses Beatrice van York, kleindochter van koningin Elizabeth. 

  Foto Wim Dehandschutter/Het Nieuwsblad

   

  5 juli 2014 - 17:49