×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Belgische koning wijst hofleveranciers aan

  111 bedrijven krijgen titel

  Belgische koning wijst hofleveranciers aan

  Koning Filip van België heeft voor het nieuwe koningschap de eerste lijst van hofleveranciers vastgelegd. Voortaan mogen 111 bedrijven de titel van gebrevetteerde hofleverancier van België dragen.


  Koning Filip en koningin Mathilde ontvangen de titelvoerders van deze nieuwe brevetten op woensdagmiddag 11 december op het kasteel van Laken, meldde de persdienst van het Belgische Koningshuis dinsdag.

  De toekenning van een brevet bevestigt de kwaliteit van een dienst verleend aan de koning en aan de koningin bij de regelmatige levering van goederen en of diensten.

  De lijst van de gebrevetteerde hofleveranciers wordt jaarlijks in november bijgewerkt.

  19 november 2013 - 12:17