×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Belgisch koningspaar op officieel bezoek in Oostenrijk

  Belgisch koningspaar op officieel bezoek in Oostenrijk

  Het Belgische koningspaar is maandag afgereisd naar Oostenrijk voor een eendaags bezoek aan Wenen. Koning Filip en koningin Mathilde werden bij het keizerlijke Hofburg Paleis ontvangen door bondspresident Alexander Van der Bellen, waar ze getrakteerd werden op een militaire ceremonie.


  Van der Bellen had zijn echtgenote Doris Schmidauer meegenomen. Het viertal sprak op het paleis kort met elkaar. Na de middag brachten koning Filip en koningin Mathilde een bezoek aan het stadhuis.

  Maandagavond staat in het Kunsthistorisch Museum de opening van een grote tentoonstelling rond het werk van Pieter Bruegel de Oude op het programma. De koning en de koningin worden eerst rondgeleid waarna de officiële opening door het vorstenpaar en bondspresident Van der Bellen volgt. Koning Filip zal er ook een toespraak houden.

  1 oktober 2018 - 17:30