×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Belgisch koningspaar bezoekt 25-jarig VTM

  Filip en Mathilde ondermeer in de nieuwsstudio

  Belgisch koningspaar bezoekt 25-jarig VTM

  De Belgische koning Filip en zijn vrouw koningin Mathilde hebben dinsdag een bezoek gebracht aan mediabedrijf Medialaan. Het koningspaar ging langs bij de commerciële televisiezender VTM, bij 2BE, JIM, kinderzender VTMKZOOM, Vitaya, Q-Music en JOE fm.


  De aanleiding voor dit bezoek is de 25e verjaardag van VTM. De koning en koningin arriveerden dinsdagochtend om 10 uur in Vilvoorde. Het bezoek begon met het bijwonen van een informatievergadering over Medialaan. Daarna waren ze aanwezig bij de opnames van het kinderprogramma Koning Lou. Na de opnames maakte de koning een praatje met de acteurs en een groep kinderen die er ook bij mocht zijn.

  Op de nieuwsredactie van VTM kreeg het stel uitleg over de werking van de nieuwsdienst. Hierna maakten de twee nog een stop bij de redacteurs van het VTM-programma Royalty.

  Er was uiteraard veel pers aanwezig bij het bezoek van de koning en koningin. In 1998 bezocht koning Albert II ook al eens de gebouwen aan de Medialaan in Vilvoorde

  25 februari 2014 - 14:27