×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Belgisch koningskoppel gaat naar Canada

  Belgisch koningskoppel gaat naar Canada

  De Belgische koning Filip en zijn vrouw, koningin Mathilde, gaan in maart op bezoek in Canada. Zij zijn uitgenodigd door gouverneur-generaal Julie Payette van Canada.


  De Belgische vorst bezoekt het Noord-Amerikaanse land van 11 tot en met 17 maart. Zij doen onder meer hoofdstad Ottawa, Toronto en Montréal aan. Meer details over hun staatsbezoek worden later bekendgemaakt.

  Het is meer dan veertig jaar geleden dat een Belgische vorst Canada aandeed. In 1977 bezochten koningin Fabiola en koning Boudewijn de staat.

  15 februari 2018 - 16:10