×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Astrid ontmoet Indonesische president Joko Widodo

  Belgische prinses op pad met handelsmissie

  Astrid ontmoet Indonesische president Joko Widodo

  Na haar bezoek aan de Indonesische vicepresident heeft de Belgische prinses Astrid ook een onderonsje gehad met president Joko Widodo. Hij ontving de zus van koning Filip dinsdag in het staatspaleis in Jakarta, schrijft de Indonesische krant Pos Kota.


  "De president hoopt dat dit bezoek bijdraagt aan het versterken van de bilaterale betrekkingen, met name de economische samenwerking", zei Retno Marsudi, de Indonesische minister van Buitenlandse Zaken, na Astrids ontmoeting met Widodo.

  Volgens de minister heeft de Indonesische president toegezegd meer samen te gaan werken met België, in het bijzonder wat handel en investeringen betreft. Widodo zou hebben gezegd dat zowel Indonesië als België baat heeft bij nauwere banden.

  Maandag sprak prinses Astrid met de vicepresident van Indonesië. De jongere zus van Filip is vanwege een handelsmissie in het Aziatische land. Een delegatie van ruim tweehonderd leden reist de komende dagen met haar mee. Het gezelschap doet ook de steden Bogor en Bandung aan, zaterdag wordt het weer in Brussel verwacht.

  16 maart 2016 - 11:25