×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Paola zijn nauwelijks meer thuis’

  Belgisch koningspaar voornamelijk in het buitenland

  Albert en Paola zijn nauwelijks meer thuis’

  Koning Albert en koningin Paola hebben afgelopen zomer maar enkele dagen in België doorgebracht. Het voormalige staatshoofd van België onderbrak zijn vakantie alleen voor het operatief laten verwijderen van een huidtumor op zijn hoofd, beweert Het Laatste Nieuws.


  De rest van de zomer reisden ze volgens de Vlaamse krant langs de Middellandse Zee. Zo werden ze onlangs nog gezien in Paola's geboorteland Italië.

  In de nabije toekomst hebben de twee ook geen publieke optredens in de agenda. Vorige week stelde Het Nieuwsblad al met enige verbazing vast dat de Belgische koningin zich komende woensdag tijdens de prijsuitreiking van de Focus Aarde Prijs van haar eigen stichting laat vervangen door haar schoondochter prinses Claire.

  De Belgische koning Albert II deed vorig jaar juli troonsafstand. Alberts oudste zoon Filip volgde hem op en werd daarmee de zevende koning der Belgen.

  6 oktober 2014 - 14:01