×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Paola op ziekenbezoek bij Laurent

  Belgische prins nog steeds in ziekenhuis

  Albert en Paola op ziekenbezoek bij Laurent

  Koning Albert en koningin Paola gingen dinsdagavond voor het eerst op ziekenbezoek bij hun zoon prins Laurent in het Sint-Lucasziekenhuis. Dit heeft het paleis gemeld aan persbureau Belga. De prins wordt sinds 21 maart in het Brusselse ziekenhuis behandeld aan een longontsteking, waarvoor hij in een kunstmatige coma was gebracht. Zijn gezondheidstoestand gaat vooruit.


  Koning Albert en koningin Paola waren nog niet eerder op ziekenbezoek geweest. Het vroegere koningspaar van België verbleef in het buitenland.

  Prinses Claire was dinsdag, zoals de vorige dagen, aan het ziekbed van haar man. Koning Filip en koningin Mathilde waren dinsdag verhinderd door hun drukke agenda, met het slot van het staatsbezoek van de Chinese president Xi Jinping in Brugge en de ontvangst 's avonds van VN secretaris-generaal Ban Ki-Moon.

  2 april 2014 - 10:14