×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Paola naar Lago Maggiore in plaats van herdenking broer Boudewijn

  Albert en Paola naar Lago Maggiore in plaats van herdenking broer Boudewijn

  De Belgische koning Albert en zijn vrouw koningin Paola vierden afgelopen weekeinde vakantie in Italië, tegen de grens met Zwitserland. Dat weet de Italiaanse krant La Stampa.


  Albert en Paola waren zaterdag de grote afwezigen bij de mis ter nagedachtenis aan Alberts broer, koning Boudewijn. Het is dit jaar 25 jaar geleden dat hij overleed. Het Belgische koningshuis gaf geen verklaring waarom Albert niet naar de herdenking in Laken kwam. Hij en Paola waren namelijk wel uitgenodigd. De meeste overige leden van het Belgische koningshuis, waaronder Alberts kinderen koning Filip, prinses Astrid en prins Laurent, waren wel aanwezig.

  Belgische media meldden al dat Albert en Paola in het buitenland zaten en dat ze hun vakantie niet wilden onderbreken. Waar het tweetal precies was, bleef echter onduidelijk. Volgens La Stampa verbleven Albert en Paola in het plaatsje Cannero Riviera, aan het meer Lago Maggiore.

  10 september 2018 - 11:30