×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Paola houden contact met Claire

  Prins Laurent nog altijd in kunstmatig coma

  Albert en Paola houden contact met Claire

  De Belgische koning Albert en zijn vrouw koningin Paola zijn momenteel in het buitenland en kunnen prins Laurent daarom niet opzoeken in het ziekenhuis. Maar het paar houdt voortdurend contact met Laurents vrouw prinses Claire over de gezondheidstoestand van hun zoon.


  ''Ook prinses Astrid, die net terug is van een economische missie in Saoedi-Arabië, houdt contact met de echtgenote van de prins'', laat de woordvoerder van het paleis, Pierre-Emmanuel De Bauw, weten aan Belga. De toestand van Laurent is stabiel, voegde de woordvoerder toe.

  Koning Filip bezocht zijn broer maandag in het Universitair Ziekenhuis Sint-Lucas in Brussel. Een dag later kwam koningin Mathilde langs.

  Laurent wordt momenteel in een kunstmatig coma gehouden om zijn longontsteking beter te kunnen behandelen. Toch blijven media speculeren over oververmoeidheid of een burn-out.

  26 maart 2014 - 13:11