×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert blijft weg op nationale feestdag

  Liever met Paola op vakantie in Griekenland

  Albert blijft weg op nationale feestdag

  Koning Albert en koningin Paola brengen de nationale feestdag van België in het buitenland door, schrijft Het Laatste Nieuws. Volgens de Belgische krant zijn zij niet van plan om vervroegd terug te keren van vakantie.


  Het paleis heeft het echtpaar wel uitgenodigd voor de festiviteiten op 21 juli, maar de twee zouden ervoor hebben gekozen om in Griekenland te blijven. Een bron binnen de paleismuren laat weten dat het besluit van Albert en Paola zwaar is gevallen bij koning Filip. "Hij zou niets liever hebben dan dat zijn vader naast hem op de tribune zit tijdens het defilé", aldus de ingewijde.

  "Albert heeft dan wel gezegd dat hij zijn zoon niet voor de voeten wil lopen, maar de nationale feestdag is een hoogdag voor de koninklijke familie", vervolgt de bron. "Nu creëert Albert alweer het beeld van een totaal verscheurde familie."

  20 juni 2014 - 17:00