×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Máxima’s ex-visagist opgepakt

Verdacht van juwelendiefstal

Máxima’s ex-visagist opgepakt

Een visagist die onder anderen de Belgische koningin Mathilde als klant heeft, is in Brussel aangehouden op verdenking van diefstal.


De man zou in Schaarbeek zijn opgepakt en door de Luxemburgse politie zijn verhoord over de diefstal eerder dit jaar van juwelen van de familie van de groothertog van Luxemburg. Franstalige Belgische media meldden dat de man is vrijgelaten na het verhoor. Het is niet bekend of er verdere stappen van justitie volgen. De verdachte J.V. heeft verklaard niets met de diefstal te maken te hebben. De juwelen zijn gestolen uit het paleis van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa in Luxemburg. De dieven lieten geen braaksporen na, waardoor de politie ervan uitgaat dat een bevoorrecht bezoeker van het paleis de feiten gepleegd heeft of daarbij geholpen heeft. J.V. kwam in het vizier van de Luxemburgse rechercheurs, omdat hij naast koningin Mathilde, koningin Paola en prinses Claire ook de make-up deed van de vrouwen op het huwelijksfeest van de Luxemburgse erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stéphanie.
18 december 2018 - 14:19 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties