×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een hartverwarmende groet van Filip en Mathilde

  Op het prachtige, uitgestrekte gazon bij hun paleis deelt het Belgische koningsgezin een lieve groet voor al hun landgenoten.

  6 april 2020 - 12:23 Lees verder
  Koning Filip bedankt gevangenen voor maken mondkapjes

  Koning Filip en koningin Mathilde hebben een dagtaak aan het bedanken van mensen die anderen te hulp schieten in de coronacrisis.

  6 april 2020 - 08:39 Lees verder
  Ook Mathilde Skypet met GGZ-medewerkers

  We lieten je eerder zien hoe de Kensington royals telefonisch contact opnamen met diverse bedrijven en stichtingen die zich inzetten voor het behouden van een goede mentale gezondheid. Koningin Mathilde van België volgde hun voorbeeld.

  31 maart 2020 - 12:13 Lees verder
  Ook koning Filip helpt mee gestrande reizigers terug te halen

  In Nederland is onlangs geïnventariseerd hoeveel mensen nu nog vastzitten in het buitenland en terug naar Nederland willen. In België wordt soortgelijke actie ondernomen. En koning Filip zit erbovenop.

  27 maart 2020 - 15:05 Lees verder
  Uitgekeken op Netflix? Met deze tip van koningin Mathilde hoeven jongeren zich niet te vervelen

  De Belgische koningin wil graag dat de Belgische jongeren die in lockdown zitten door de coronacrisis ook eens iets anders doen dan de hele dag Netflixen.

  25 maart 2020 - 10:03 Lees verder
  Koninklijk paleis Brussel hijst witte vlag

  Op het dak van het koninklijk paleis wappert altijd al de Belgische driekleur. Daar is nu een witte vlag naast gekomen.

  24 maart 2020 - 11:42 Lees verder
  Koning Filip Skypet met bewoners verzorgingshuis

  De Belgische koninklijke familie zit niet alleen maar thuis Rummikub te spelen. Mathilde en Filip en hun 4 kinderen bakken lekkers, geven toespraken en videobellen met eenzame ouderen.

  24 maart 2020 - 09:26 Lees verder
  Sjiek: designer-mondkapjes in België

  Ziekenhuizen in Brussel en Ieper kunnen binnenkort mondkapjes van modehuis Natan verwachten. Oprichter en ontwerper Edouard Vermeulen laat zijn team designer-kapjes maken.

  24 maart 2020 - 08:46 Lees verder
  Na cupcakes bakken Belgische koningskinderen nu wafels voor ouderen

  Eerder meldden we je al dat koningin Mathilde cakejes had gebakken en deze samen met Eléonore naar de bewoners van een verzorgingshuis bracht. En nu zijn alle kinderen van het gezin aan het bakken geslagen: heerlijke wafels dit keer.

  23 maart 2020 - 10:42 Lees verder
  ‘Corona-regering’ in België beëdigd door koning Filip

  België heeft al sinds eind 2018 geen 'volwaardige' regering. De demissionaire regering slaat nu de handen ineen om corona zo strijdvaardig als mogelijk te bestrijden.

  17 maart 2020 - 11:07 Lees verder